Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

 

    Το Φιλολογικό Φροντιστήριο του Ελευθερίου Τζουμέρκα είναι η υλοποίηση μιας πρωτοποριακής πρότασης στη διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας, με χρήση σύγχρονων διδακτικών μεθόδων και εκπαιδευτικών τεχνολογιών. Με τη χρήση του διαδραστικού πίνακα SMART BOARD το μάθημα γίνεται πιο ουσιώδες, αλλά και διασκεδαστικό. Οι σπουδές, η εμπειρία και η τεχνολογική επάρκειά μας, μπορούν να εγγυηθούν σιγουριά στην επιτυχία των πιο φιλόδοξων σχεδίων των μαθητών. Στο Kέντρο πιστεύουμε στην άρτια οργάνωση και τη δομή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, χρησιμοποιώντας τις πιο ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές διδακτικές μεθόδους.

    «Όταν ένας νέος άνθρωπος επιλέγει να συνδέσει  τα όνειρα και τις επιδιώξεις του μαζί σου, 

τότε οι εκπαιδευτικές αρχές σου δεν μπορεί παρά να διέπονται 

από ευθύνη, ποιότητα, όραμα και ειλικρίνεια»

    Με αυτές τις αξίες ο Ελευθέριος Τζουμέρκας επενδύει πάνω στους μαθητές/-τριες και καταρτίζει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επικοινωνίας, με στόχο την επιτυχία τους, αλλά και την πολύπλευρη καλλιέργειά τους. Οι μαθητές/-τριες αποκτούν σχέση εμπιστοσύνης με τον καθηγητή, διαμορφώνουν ισχυρή εικόνα για τον εαυτό τους, ενδυναμώνεται η αυτοεκτίμησή τους και καλλιεργούν μια δημιουργική σχέση με το αντικείμενο μελέτης. Ως μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κέρκυρας (Σ.Ε.Φ.Κ.), παρέχουμε ολοκληρωμένη και υπεύθυνη βοήθεια στους μαθητές.

    Για να γνωρίσετε αυτή τη νέα προσέγγιση στο τρόπο διδασκαλίας και να παρακολουθήσετε μια επίδειξη των δυνατοτήτων του διαδραστικού μαθήματος, απλά επισκεφθείτε μας.

Είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε!