Γιατί να προτιμήσεις το ekthesi-ekfrasi.gr;

Γιατί να προτιμήσεις το ekthesi-ekfrasi.gr;

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής πλατφόρμας ekthesi-ekfrasi.gr!


Πόσες φορές την εβδομάδα νιώθεις κατάκοπος -η, που γυρνάς από το σχολείο και πρέπει αμέσως να τρέξεις για το φροντιστήριο, χωρίς να ξεκουραστείς στο ενδιάμεσο ή να χαλαρώσεις; Ή όταν είσαι άρρωστος-η, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ότι θα χάσεις μάθημα και θα πρέπει να το επαναλάβεις ή να προσπαθήσεις να τα καταλάβεις μόνος-η σου;

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να μάθεις τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη που θα σου προσφέρει η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα διδασκαλίας του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ekthesi-ekfrasi.gr.

Καταρχάς, μέσα από την πλατφόρμα, ο καθένας μπορεί να διαλέξει το δικό του πακέτο, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του, μέσα από το οποίο του δίνεται πρόσβαση σε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που αφορά το μάθημα της Έκθεσης του Λυκείου και σε προετοιμάζει κατάλληλα για τις Πανελλήνιες Eξετάσεις.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τους λόγους που αξίζει να πεις “ναι” σε αυτό το πρόγραμμα.

● Καταρχάς, γλιτώνεις από όλες εκείνες τις… άσκοπες μετακινήσεις από το σπίτι στο φροντιστήριο και το αντίθετο, που όχι μόνο
σπαταλούν το χρόνο σου, αλλά σε αποδιοργανώνουν από το πρόγραμμα μελέτης σου και αποτελούν τροχοπέδη για την ξεκούρασή σου. Έτσι, το ekthesi-ekfrasi.gr σου εξοικονομεί χρόνο, αφού σου δίνει πρόσβαση όλο το 24ωρο στην πλατφόρμα διαχείρισης μάθησής μας και στο υλικό ανά πάσα στιγμή!

● Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και ούτε το μυαλό μας λειτουργεί τις ίδιες ώρες. Όταν προετοιμάζεσαι για τις πανελλήνιες
και για τα μαθήματα του Λυκείου, είναι σημαντικό να έχεις καθαρό μυαλό και να μπορείς να διεκπεραιώνεις τις εργασίες σου, όποτε εσύ το θες. Μέσα από το ekthesi-ekfrasi.gr αποκτάς ένα ευέλικτο πρόγραμμα, που συμβαδίζει περισσότερο με τα “θέλω” σου και σε βοηθά να θέσεις εσύ ο ίδιος την καθημερινότητά σου.

● Παράλληλα, μπορείς να επικοινωνείς με τον καθηγητή σου για ό,τι χρειαστείς και να αλληλεπιδράσεις μαζί του, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις να έρθει το μάθημα για να λύσεις απορίες και να λάβεις διευκρινήσεις! Η αλήθεια είναι πως η προετοιμασία των Πανελλαδικών, είναι μία από τις πρώτες δύσκολες περιόδους που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και μέσα από αυτή μαθαίνουμε πως ο καθένας είναι “μόνος” του και έτσι πρέπει να λειτουργεί καθ’όλη τη διάρκεια. Άρα, είναι εξαιρετικά σημαντικό ο κάθε μαθητής να μπορεί να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά από τον καθηγητή του και όχι σαν ομάδα και αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία που του προσφέρει το ekthesi-ekfrasi.gr!

● Επιπλέον, στην πλατφόρμα δεν χάνεται κανένα μάθημα, αφού ακόμα κι αν δεν είσαι σε θέση να το παρακολουθήσεις, λόγω ασθένειας ή άλλου σοβαρού λόγου, μπορείς να το δεις όταν θα μπορείς εσύ! Έτσι, δε μένεις πίσω και κάνεις και επανάληψη!

● Ακόμα, η εμπειρία μάθησης της γλώσσας, γίνεται πολύ πιο ευχάριστη μέσα από έναν τρόπο που καταλαβαίνουν όλοι οι
μαθητές, που προωθεί τη διαδραστικότητα, την ψηφιοποίηση του υλικού και την εύκολη πρόσβαση από κινητό, tablet, ή laptop.

● Επίσης, το ekthesi-ekfrasi.gr δίνει την ευκαιρία της αυτοαξιολόγησης του κάθε μαθητή, μιας και σε κάθε εβδομαδιαίο μάθημα υπάρχουν σύντομες on-line ασκήσεις και ερωτήσεις κλειστού τύπου, με τις οποίες μειώνεις τα λάθη σου στην θεωρία, καθώς βλέπεις κατευθείαν τις απαντήσεις. Μάλιστα, όλες είναι δομημένες με πρότυπο τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

● Τέλος, ο οικονομικός παράγοντας σε ένα τέτοιου είδους εγχείρημα είναι εξίσου σημαντικός μιας και η διαφορά του ποσού που δίνεις στο δικό μας ετήσιο πρόγραμμα, σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσεις σε ένα φροντιστήριο ή σε ιδιαίτερα μαθήματα την καθιστά μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή.

error: Content is protected !!
X