Φιλοσοφία

 

Το Διαδικτυακό Φροντιστήριο του Ελευθερίου Τζουμέρκα είναι η υλοποίηση μιας πρωτοποριακής πρότασης στη διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας με χρήση σύγχρονων διδακτικών μεθόδων και εκπαιδευτικών τεχνολογιών, μέσω ασύγχρονων διαδικτυακών μαθημάτων.Με τη χρήση παρουσιάσεων, βίντεο και εικόνων το μάθημα γίνεται πιο ουσιώδες, αλλά και διασκεδαστικό. Η χρήση ασύγχρονων εργαλείων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης συμβάλλει στην πληρέστερη κατανόηση του γλωσσικού μαθήματος και στην βελτιωμένη απόδοση των μαθητών, στο χρόνο που εκείνοι επιθυμούν.

Στο Φροντιστήριό μας πιστεύουμε στην άρτια οργάνωση και τη δομή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, χρησιμοποιώντας τις πιο ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές διδακτικές μεθόδους. Οι σπουδές, η εμπειρία και η τεχνολογική επάρκειά μας μπορούν να εγγυηθούν σιγουριά στην επιτυχία των πιο φιλόδοξων σχεδίων των μαθητών.

aithoysa 1684830287.jpg
tzoymerkas 1684830164

«Όταν ένας νέος άνθρωπος επιλέγει να συνδέσει  τα όνειρα και τις επιδιώξεις του μαζί σου, τότε οι εκπαιδευτικές αρχές σου δεν μπορεί παρά να διέπονται από ευθύνη, ποιότητα, όραμα και ειλικρίνεια»

 

Με αυτές τις αξίες ο Ελευθέριος Τζουμέρκας επενδύει πάνω στους μαθητές/-τριες και καταρτίζει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επικοινωνίας, με στόχο την επιτυχία τους, αλλά και την πολύπλευρη καλλιέργειά τους. Οι μαθητές/-τριες αποκτούν σχέση εμπιστοσύνης με τον καθηγητή, διαμορφώνουν ισχυρή εικόνα για τον εαυτό τους, εκτιμούν την εργασία τους και καλλιεργούν μια δημιουργική σχέση με το αντικείμενο μελέτης.

 

Ως μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.)  το διαδικτυακό μας Φροντιστήριο παρέχει νόμιμη και υπεύθυνη βοήθεια στους μαθητές.

 

Για να γνωρίσετε αυτή τη νέα προσέγγιση στο τρόπο διδασκαλίας και να παρακολουθήσετε μια επίδειξη των δυνατοτήτων του διαδραστικού μαθήματος, απλά παρακολουθήστε ένα δωρεάν μάθημα εδώ. Είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε!

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

error: Content is protected !!
X