Ελευθέριος Τζουμέρκας

1

Ελευθέριος Τζουμέρκας Φιλόλογος, MSc.

Ο Ελευθέριος Τζουμέρκας είναι απόφοιτος του Κλασικού Λυκείου του Αρσακείου Ψυχικού. Σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή  του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές (MSc.) στην  εξ αποστάσεως εκπαίδευση και διδασκαλία στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι επίσης πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ)

Έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης της Αθήνας, μετακόμισε το 2009 στην πόλη της Κέρκυρας, όπου και ίδρυσε το πρότυπο Φροντιστήριο ΜΕ «Έκθεση-Έκφραση».

Έχει επιμορφωθεί σε σεμινάρια και συνέδρια στη διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας, διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες και φιλοσοφία, κ.ά.

Είναι συγγραφέας ολοκληρωμένης σειράς διδακτικού υλικού για τη διδασκαλία του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και το 2008 βραβεύτηκε με βραβείο Καλής Διδακτικής Πρακτικής από το ΙΕΠ για τη διδασκαλία του μαθήματος της Ιστορίας. Είναι, επίσης, Συντονιστής και Θεματοδότης των Επαναληπτικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ).

Το 2011 συμμετείχε σε αποστολή με εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας σε διεθνές φόρουμ για την εκπαίδευση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου.

Διετέλεσε για 6 χρόνια Γραμματέας και από το 2020 έως το 2022 Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κέρκυρας και Πρόεδρος της Φιλοσοφικής Εταιρείας Κέρκυρας.

Από το 2014 παρέχει εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας σε μαθητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω της πλατφόρμας www.ekthesi-ekfrasi.gr.

Από το 2022 ανέλαβε Υπεύθυνος Σπουδών στο Φροντιστήριο ΜΕ Διακρότημα Λαμπρινής στην Αθήνα.

error: Content is protected !!
X