Πως γίνεται

Συχνές ερωτήσεις για τα διαδικτυακά μαθήματα

 

Σε ποιους μαθητές απευθύνεται;

Απευθύνεται στους μαθητές της Β’ και Γ’ λυκείου για το σχολικό έτος 2024-2025 που έχουν υψηλούς στόχους στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

 

Τι εξοπλισμό πρέπει να έχω;

Ο μαθητής πρέπει να έχει Ηλεκτρονικό Υπολογιστή ή Τάπλετ με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

Πώς υλοποιείται το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύγχρονη (ζωντανά εξ αποστάσεως μαθήματα) και ασύγχρονη (ηλεκτρονική πλατφόρμα) εκπαίδευση που συνδυαστικά δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνδυασμένης μάθησης.

Η σύγχρονη εκπαίδευση αποτελείται από 2 ή 3 ώρες εξ αποστάσεως μαθημάτων την εβδομάδα σε καθορισμένες ημέρες και ώρες. Στα εξ αποστάσεως μαθήματα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές του προγράμματος.

Η ασύγχρονη εκπαίδευση περιλαμβάνει το υλικό της διαδικτυακής πλατφόρμας, στην οποία ο κάθε μαθητής έχει στη διάθεσή του υλικό, βίντεο, σχεδιαγράμματα και ασκήσεις  που καλείται να υλοποιήσει και αξιολογούνται από εμάς.

 

Πώς γίνεται η αξιολόγηση των μαθητών;

Η αξιολόγηση των μαθητών περιλαμβάνει αξιολόγηση με ερωτήσεις και απαντήσεις την ώρα του μαθήματος, καθώς και με ασύγχρονες διαδικτυακές ασκήσεις στην πλατφόρμα που καλύπτουν ενδελεχώς την ύλη.

Επίσης, διεξάγονται εκτός ωρών διδασκαλίας διαγωνίσματα κάθε μήνα για τον έλεγχο της απόδοσης των μαθητών.

 

Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος;

Η διάρκεια του προγράμματος διαρκεί 9 μήνες και ξεκινάει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2024, ενώ ολοκληρώνεται στο τέλους του Μαΐου 2025.

Τα θερινά μαθήματα διαρκούν 1,5 μήνα από 17/06 έως 20/07.

 

Πόσο κοστίζει;

Κάθε μαθητής που συμμετέχει στο πρόγραμμα πληρώνει 160€ μηνιαίως για τους 9 μήνες που διαρκεί το πρόγραμμα. Αν επιθυμεί να πληρώσει εφάπαξ την ετήσια συνδρομή υπάρχει έκπτωση 15%, άρα: 1.220

Η τιμή αυτή περιλαμβάνει:

·       3 ώρες εξ αποστάσεως διαδικτυακών μαθημάτων εβδομαδιαίως.

·       Απεριόριστη συμμετοχή του μαθητή στην ασύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα με πλούσιο υλικό.

·      Την επιμέλεια και τη διόρθωση των μηνιαίων διαγωνισμάτων και εργασιών που θα γράφει ο μαθητής στους 9 μήνες του προγράμματος.

 

·       Εξατομικευμένες συναντήσεις με κάθε μαθητή/τρια.

error: Content is protected !!
X