Εποικοδομητικός χρόνος τις ημέρες του Πάσχα!

Εποικοδομητικός χρόνος τις ημέρες του Πάσχα!

Αυτές είναι μερικές προτάσεις που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες!


Εποικοδομητικός χρόνος τις ημέρες του Πάσχα!

Οι ημέρες του Πάσχα μπορούν να σταθούν μια καλή αφορμή για να περάσεις εποικοδομητικό χρόνο, να διαβάσεις και να κάνεις επανάληψη στα μαθήματα αλλά και να χαλαρώσεις. Βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και σε αυτή τη χρονική περίοδο, είναι σημαντικό να μπορέσεις να προετοιμαστείς κατάλληλα αλλά και να παραμένεις ήρεμος-η.

Παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε μερικές ενδεικτικές δραστηριότητες που μπορείς να ακολουθήσεις για να περάσεις εποικοδομητικός χρόνος τις ημέρες του Πάσχα.

  • Οργάνωσε τη ντουλάπα σου

Ένας ωραίος τρόπος να χαλαρώσεις, ενώ ταυτόχρονα θα τακτοποιήσεις και τα ρούχα σου, είναι να οργανώσεις την ντουλάπα σου. Μπορείς να βγάλεις τα καλοκαιρινά ρούχα και να μαζέψεις τα χειμερινά, ακούγοντας ταυτόχρονα… μουσική!

Η μουσική θα σε βοηθήσει να διασκεδάσεις περισσότερο και φυσικά μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τη μαμά, την αδερφό-ή, ή κάποιο φίλο-η σου. Φυσικά, μην ξεχάσεις να ξεχωρίσεις τα ρούχα που δεν σου κάνουν ή δεν σου αρέσουν πια και να τα δωρίσεις σε ανθρώπους που μπορεί να τα έχουν ανάγκη.

  • Πήγαινε μια βόλτα στη φύση

Με τη συνοδεία της μουσικής ή του αγαπημένου σου προσώπου, μπορείς να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να πας μια βόλτα στη φύση. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να βρεις χρόνο για αυτό λόγω του διαβάσματος, δοκίμασε να πάρεις μαζί σου τα απαραίτητα και να επισκεφτείς τη φύση… για διάβασμα και επανάληψη. Θα δεις ότι θα αλλάξει όλη σου η διάθεση!

portrait woman with her beautiful dog

  • Κάνε γυμναστική

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στη γυμναστική. Προτιμάς τρέξιμο, γυμναστήριο ή όργανα; Αν δεν έχεις συνδρομή στο γυμναστήριο, μπορείς να πας στην ταράτσα του σπιτιού σου με ένα στρώμα γυμναστικής και να αθληθείς, ή να πας για τρέξιμο στο κοντινό πάρκο μαζί με την παρέα σου. Εποικοδομητικός χρόνος τις ημέρες του Πάσχα και ταυτόχρονα.. αθλητικός!

  • Μαγείρεψε

Αν σου αρέσει να μαγειρεύεις ή δεν ξέρεις να φτιάχνεις ούτε… τοστ, αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες για να κάνεις την αρχή. Βρες ένα εύκολο φαγητό ή γλυκό και προσπάθησε να το φτιάξεις μόνος-η σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις των αγαπημένων σου.

woman cooking kitchen

  • Παίξε επιτραπέζιο με τους φίλους σου

Ο καλύτερος εποικοδομητικός χρόνος τις ημέρες του Πάσχα μπορεί να πραγματοποιηθεί παίζοντας ένα επιτραπέζιο ή παιχνίδι γνώσεων με τους φίλους σου ή την οικογένειά σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου και φρόντισε να διασκεδάσεις και να αποβάλλεις το άγχος που μπορεί να έχεις!

Βρες μας και στο κανάλι μας στο YouTube για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας!

ekthesi.ekfrasi

error: Content is protected !!
X